Förvandlingen


Klockan 19.00
Före


Klockan 22.30
brunhårig


Klockan 23.30
Färdig

Se även " sulo.blogg.se "

sanslöst roligt eller sansslött roligt

.... fundera på den du!


http://public.aregner.com/bubblewrap.swf

Om du som jag gillar att fördriva tiden med meningslösa saker....

Ännu en måndag har passerat. Har tränat lite innebandy... alltid lika kul när man väl tagit sig dit!!


Man kan hålla sig för skrattDetta är utsikten från vår balkong. Det regnar och är ca. 5 grader varmt.  Dessutom blåser det. Den riktiga vintern känns väldigt avlägsen

114884-7

Träning....

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen. Kände där ett tag att jag höll på att bli ett soffliggande berg efter min korta sjukdomsperiod. När man har blivit så lat som jag blev så känns det som ett oövervinnligt hinder att ta sig iväg till Iksu...

"Men tillslut så hände det".....


Jag har fått mig iväg på innebandy, tc och en del löpning den här veckan och det är såååå skönt för min kropp och mitt arma hjärta!

En sak på Iksu förbryllar mig dock: Nu har de satt upp små tv-apparater till varje löpband och varje träningscykel som finns inne i konditionsrummet. Den frågan som uppstår är: Varför tränar folk? Är det för att få bättre kondition eller är det bara för att kunna fortsätta titta på dumburken även efter man lämnat hemmets trygga vrå?

Egentligen är jag inte emot tv i träningslokalen, jag tittar ju en del själv också, men det som stör mig med ett så STORT antal apparater är att värmen i konditionsrummet stigit med säkert 10 grader. Nu behöver man inte ens röra sig där inne innan svetten fullkomligen rinner om kroppen! Det är ohyggligt jobbigt.

Hoppas i alla fall att min träning i längden ger resultat och att jag inte hela tiden behöver ligga på en puls över 170 när jag löptränar!


Söndag

...
Tänk att det kan vara så skönt att slappa framför tv:n. Just nu visas ett halvdåligt amerikanskt program där de ska bevisa att männen i hushållen inte klarar av hemmaarbetet lika bra som kvinnorna.

Igår hade vi fest här. Jessica hade gjort oss äran att komma ner från Luleå för att besöka lilla Umeå! Det blev en väldigt lyckad tillställning. Först åt vi tacos (standardmaten) tillsammans med Erika och Clara från jobbet och sen anslöt även några stycken från innebandygänget. Vi socialiserade ett bra tag här hemma innan vi slutligen bestämde oss för att beställa taxin för att komma ner på stan. Vi åkte direkt till X3M ungefär vid 23.30-tiden och där "skakade vi rumpan" ett tag. Tyvärr börjar man bli lite till åren kommen, blev trött efter 01.00-tiden och gick över till Max och intog skrovmål. Natten slutade i en svarttaxi, en röd BMW, med två unga killar som tog oss ända upp till Iksu.

Nu faller det snö ute och jag håller tummarna att den får ligga kvar ett tag.
Förhoppningsvis ska jag orka komma mig ut på en liten promenad.

Balsam för själen

Jag har haft en toppenhelg som faktiskt började redan i torsdag. Blev då bjuden på middag nere hos grannen Anna. Det blev en superb 2-rätters middag med GI-mat. Fantastiskt gott och mättande. Anna har såna talanger i köket: Tack tack! Inte nog med att maten var god, det bjöds på trevligt sällskap också, en riktig tjejmiddag.

Fredagkvällen var väl inte riktigt lika spännande då jag jobbade... Men jag kom hem, blev trött och la mig och sov och sov och sov... Vaknade ovanligt sent på lördagsförmiddagen, ungefär kl.10, och åt en skön lördagsfrukost med min Henke. Vi försökte sen vara lite kultiverade och gick på västerbottensmuséet där vi faktiskt köpte en julklapp till oss själva (boken Västerbotten i bilder, eller vad den nu heter). Kassörskan fick till och med slå in denna exklusiva julklapp. Efter lite kaffe nere hos Anna och Niclas och en lättare middag så gick vi, alla 4, ner på stan och såg bio: Babel. En film jag ännu inte riktigt kunnat smälta. Den var lite deprimerande, men samtidigt väldigt bra. Dessutom är det ju alltid en fröjd för ögat att titta på Brad Pitt. Jag uppmanar er ändå att se detta mästerverk, för det liknar ingen annan film ni sett....
Efter filmen gick vi på Pipes of Scotland, drack lite alkoholhaltiga drycker (Niclas fick sig en fantastiskt ful Guinnes-halloween-hatt) och snackade "skit" i ett par timmar.

Under lördagkvällen och natten till idag så har snön i det närmsta vräkt ner. Vi har fått ungefär en decimeter nysnö i Umeå! ÄNTLIGEN!!! Så nu är det sådär underbart vackert ute. Vitt så långt ögat kan nå.

Idag har jag hunnit med att förbereda Naan-deg som ska bakas till middagen ikväll och fikat på skogis.

Nyss ringde det från jobbet och jag lovade att ställa upp och arbeta ikväll. Lite extra pengar är ju aldrig fel såhär i julklappsköpartider.

För en gångs skull känner jag att jag fått ut något av min lediga helg och jag mår väldigt bra!!!

Har även sänt en tanke till de nära och kära som inte finns med mig längre!!!
Tack mamma för den fina bilden från mormor och morfars grav.

Hoppas att du också haft en skön allhelgonahelg.

Dagens låttips:

Sandi Thom: "I wish I was a punk rock girl"

Mycket trevlig och trallvänlig låt som jag hörde för första gången när jag var ute på min blåsiga promenad igår.  Hoppas du också får möjlighet att lyssna till den.

RSS 2.0