En hektiskt måndag

och DU kanske tror att jag ska berätta om vår suveräna Stockholmsweekend
men det ska jag inte

För nu måste jag ut och springa då jag missade dagens måndagsgympa!

En vanlig tråkig tisdag

Har haft en skön dag på jobbet idag. Nästan ingen stress alls. Heja mej! Jobbade dock över lite och lyckades få Henke att fixa middag ;-) Inte illa...

Solen skiner faktiskt fastän det är lite för kallt och jag funderar på att snart gå ut och jogga lite. Måste ju börja träna upp konditionen då det snart är dax för Vårruset! Måste ju föregå med gott exempel när jag tvingar mina jobbarkompisar att deltaga.

Bara 3 dagar kvar innan Mamlö Aviaiton flyger mig o Johanna till Stockholm. Gud vad jag längtar. En riktig Stockholmsweekend med 3 trevliga brudar. Vi bor på hotell i nätterna två och har INGA planer alls. Tänk bara att flanera i stoooorstan. Kanske en glass om vädret tillåter. Lite shopping.  Hotellfrukost (!)

Lördag ... IGEN!!

Så sprang påsken förbi
så sprang ytterligare en vecka med alldeles för mycket arbete förbi

å nu är det helg
kallt o blåsigt ute,  men solen skiner i alla fall
Vi ska snart ner på stan och kanske shoppa lite
har väl kvar lite FÖR mycket pengar av lönen ännu!? ;-)

Påsken var hur skön som helst. Vi bodde i en stuga alldeles utanför Tärnaby. En härlig stuga fullt utrustad, även med öppen spis och bastu. Vad mer kan begäras? Vi åkte skidor, förlåt, jag menar att vi gick på skidor upp från högfjällshotellet. Det var varmt och svårvallat. Mjukt i spåren och jobbigt och alldeles underbart. Svetten lackade och sällan har väl en kantarellsoppa smakat så gott som när vi stannade och grävde ner oss i den kritvita snön.

Dag nr.2 satt jag o Johanna med barnen i backen och grillade oss. Kunde lätt ha klätt av till bikini. Så himla varmt var det. Grabbarna åkte slalom medan vi bara satt och njöt och laddade batterier. Det var även skotertävling i Tärnaby där vi såg folk köra alldeles för fort och en stackare som föll av sitt vidunder.

Sista utedagen åkte vi upp till Laisaliden för att "gå på tur". Inget vidare väder. Å hur mjukt och illa som helst i snön. Jag förbannade att det inte var ett skoterspår man kunde följa. Det var så mjukt att man hela tiden gick igenom vilket gjorde det hela till en ganska intressant åktur....

Under hela påsken har vi även njutit av väldigt god mat, GODIS,vin, bastu, öppen brasa, målande av ägg och bara avkoppling! Så skönt

Dessutom var det häftigt att komma hem till Ume igen där nästan all snö längs vägarna smält bort och man fick lite vårspritt i kroppen.
Tyvärr förlorade IKSU den sista semifinalen i innebandy och gick därför inte till finalen i globen (som de i vanliga fall brukar vara med på)

Glad påsk!

Jag är ledig! har tagit ut en semesterdag imorgon och firar därmed ledighet från och med ikväll

Imorgon bitti åker vi upp till fjällen. Hur konstigt känns det inte att skriva det. Vi brukar ju aldrig åka till fjällen

Detta år prioriterar vi vännerna istället för familjen och åker upp till Tärnaby tillsammans med Johanna, Martin och barnen! Det ska bli hur skönt som helst. Vet egentligen inte vad vi planerat. Men längdskidorna packas med och mat för massor av hundralappar som vi inhandlat på Maxi ikväll. Vi ska må som små prinsessor och prinsar där uppe.

vi återvänder först på måndag igen
så till alla er därute i cyberrymden:

GLAD PÅSK!!

Håll tummarna för lite solsken
och hoppas ni alla mår gott!

Den hemliga helgen

Vi drog iväg mot Tuvträsk utanför Lycksele ca. 11.40 i lördags. Väl framme i träsket möttes vi av ungefär 30 skällande hundar, 7 ätande hästar, 4 kattor som gömde sig och ett trevligt värdpar. De kopplade hundarna till spannet och vi satte oss 3 och 3. Ut på färd på släde. Ganska bekvämt faktiskt. Kunde tycka att det nästan gick lite långsamt, men det var skönt och avkopplande och jag LOVAR att jag aldrig sett hundar med så långa tungor.

Åkte sen in till Lycksele och checkade in på hotellet. Där fick vi 2 rum för 9 personer. Gick in på vårt rum och tyckte att det var stort. Det var lixom ett allrum med dubbelsäng. En soffgrupp och tv. Toalett med dusch plus ett extra sovrum med dubbelsäng. Mycket bra

MEN

då hade vi inte sett grann-"rummet". Kom in och trodde jag hamnat fel. Det var inte stort, det var inte större, det var gigantiskt. En gigantohall. Ett superstort allrum med 3 soffgrupper, stor matsalsmöbel, fullstort kök. 2 separata sovrum där det ena hade balkong med utemöbler och gasolgrill. Tvättstuga. Städrum. 3 toaletter samt bastu och dusch! WOW!!!

Vi fattade ingenting. Fick sen höra att det varit hotellägarens Stefans bostad!

Kl.17-19 var det dax för drinkskola med bartendern nere i puben. Fann där favoriter som Melonotique, Banana Skids och June Bug!! Vi drack och drack medan Marcus "the bartender" serverade oss fräckisar och roliga anekdoter.

Hann sen upp på "rummet" (våningen) och drack lite, bastade lite och gjorde oss klara för middagen nere i matsalen. Mycket god mat.... lite surrigt och svårpratat.
(missade dock tyvärr(?) Svenne & Lotta)
Sen upp på "rummet" igen. Då blev lilla Pernilla trött. Blundade längre och längre. Så när gänget var redo för att gå ner och shaka på dansgolvet ville jag lägga mig. Henke och Jocke gjorde mig sällskap. Dock inte alla i samma säng ;-)
Sov halvdant inatt då det var varmt varmt varmt.
Avnjöt en bra frukost.
Gjorde en visit på Dollar store där det stank... SKIT!

Sen har jag varit på Iksus första semifinal mot Falun. En lång och alldeles för spännande match som de avgjorde i straffar. kul kul!

Fredag

äntligen fredag.
Vilken lyx. Har just ätit "fin-middag" med ugnsgrillade rotfrukter, enrecote och tzatsiki.... mmmmmm
Nu njuter jag av lite skön musik och ska snart baka efterrätten som ska avnjutas till "Så ska det låta"

Imorgon ska jag ha SOVMORGON!!!!

Sen drar vi iväg på äventyr. 2 av tjejerna i innebandygänget som redan fyllt 30 år (vilka gamla människor ;-) ) ska firas. Jag kan tyvärr inte avslöja mer då jag är rädd att någon av offren läser min blogg och hela helgen är tänkt som en överraskning för dem!

Veckan har gått i värsta raketfarten.
Kan inte ens komma ihåg vad jag gjort
Jobbat massor
tränat lite
gått lite på stan
tvättat en bil

Lurats... kunde inte låta bli att luras den 1 april! (sorry) Å så vitt jag vet var det ingen som lurade mig, vilket jag är väldigt tacksam för, blåögd som jag är


RSS 2.0