Ganska exakt ett dygn kvar...

... innan vi sitter på ett flyg på väg ner till Stockholm. Om ytterligare 7 timmar är vi på båten som ska ta oss från Frihamnen till Tallinn. Vi åker över för att fira Margit och Lars-Erik som under 2008 fyller 60 år!
Vi blir ca. 20 galna (?) personer som följer med. Familj och släkt och åldersspannen kommer vara från 4-91 år. Förhoppningsvis hinner vi med både lite shopping och spa:ande. På fredagkvällen avnjuter vi en kalasmiddag tillsammans. Sen sover vi en natt på hotell innan vi drar tillbaka mot Svedala!

Var just in på SMHI och kollade att vädret verkar bli ok. Tyvärr blir nog temperaturen avsevärt lägre under söndagen och då kommer även regnet. Men fram till dess ska det vara vackert. Soligt och varmt.

Semester - sommar - sol !!

Livet är väl skönt ändå!
Som jag sa till Henke för nån dag sen: "Jag trodde jag skulle sakna jobbet, men det gör jag inte..."
så himla skönt det är att vara ledig. Jag skulle kunna vara ledig jämt!! =)
Under min semester har jag hunnit med så himla många äventyr.
Här kommer några få bilder i alla fall!

Henke tränar med värnet på Jamtli i ÖstersundVår tältplats vid Trondheimfjorden i StorsandVy från Nidarosdomen i TrondheimEn trip med Svennerstams husbil upp till Barsta vid Höga Kusten


Linda käkar Langos på Trästocks i SkellefteåKusinen Kicki fyller 40 !! Mamma Kerstin och resten av tjocka släkten uppvaktar

 

"Min Sofia" får träna med några av tjejerna ur Brasiliens damlandslag!!


Det var ett axplock i alla fall!!
Hoppas alla ni mår gott i sommavärmen.
Idag ska jag förhoppningsvis bada lite

Sörberge...

jo,då ... jag var förbi Sörberg idag!
Den sidan av älven visade upp sig i strålande sol.
Jag och Henke tog oss in i det såkallade "båthuset" där Bergeforsens Roddklubb förvarar sina båtar.
Vi tog fram en "dubbel-sculler" och rodde en bit upp efter Indalsälven.
Varmt svettigt och ganska svårt tekniskt. Vi lyckades med mästerverket att INTE tippa båten och jag kan lova er att jag kommer ha träningsvärk lite varstans imorrn!!

Bergeforsen

Nu har första semesterveckan passerat.
Den har varit alldeles förträfflig.
Sitter i skrivandets stund i Bergeforsen hos svärföräldrarna. Om en liten stund ska vi äta middag (tyvärr inomhus då molnen just drog in)
Under denna första vecka har jag hunnit med besök uppe i staan där jag mest var hemma hos mamma och umgicks. Kära bror med familj hedrade oss med besök och jag vann en giganto-lax i laxfisket!! Den ligger nu i frys på Tallåsgatan.
På söndagen (exakt en vecka sen) så såg jag Hemsöborna på utomhusteater på Nordanå. Trevligt med teater, men hiskelig kyla.
Redan i måndags drog så jag och Henke iväg mot varmare (?) breddgrader. Nämligen Östersund. Linnea och Hans tog emot oss med öppna armar mitt i centrum. Vi sov över hos dem två nätter och såg både Jamtli och Frösön!!
Därefter blev det fjälliv. Tog bilen upp till Storulån och traskade upp till Sylarna....


(fortsättning föjler.... nu måste vi inta lite Jäger...)

RSS 2.0