Snö

Igår föll det faktiskt snö. Barnasinnet har jag kvar så jag vände ansiktet mot himlen och sträckte ut tungan och smakade de första flingorna :-)
Lillgrabben låg dock och sov i vagnen så han missade sitt livs första snöfall.

Däremot la sig inte snön på backen utan smälte på en gång

Det börjar även vara frostnätter och för ovanlighetens skull har Hsb släppt på värmen i tid och vi har varmt och gosigt i lägenheten.

Jag har haft en lite jobbig natt och inte sovit nog mycket så nu tar jag igen mig och ska snart ta en stor kopp kaffe


Vardag

Idag är första dagen som Henrik jobbar heltid. Känns annorlunda att vara hemma med guldklimpen själv hela dagen. Vi ska på kontroll på BVC så vi har lite äventyr för oss.

Annars flyter det mesta på rätt bra. Har inte fått till några riktigt bra rutiner än. Känns som om lilleman äter, sover och däremellan luftar han stämbanden ;-)
Det är väl så livet ser ut för en liten palt på bara dryga 3 veckor.

I helgen gjorde han sitt första restaurangbesök och det gick väl lite sisådär. Vi lämnade stället efter drygt 2 timmar med en skrikande unge i babyskyddet....


Bebis!

Bebis kom tillslut! Natten mellan 21-22 september tittade underverket äntligen ut. Jag fick hjälp med igångsättning under fredagen och innan kl.02:00 på natten tittade vår lillgrabb äntligen ut. Jag höll på att ge upp hoppet... Nu har det redan nästan gått 3 veckor och tiden formligen rusar fram. Grabben växer och frodas medan mamman och pappan försöker få ordning på tillvaron!

RSS 2.0