F Y I

Askefast är helt enkelt det fenomen som askan från vulkanen på Island orsakade: att folk blev fast / strandsatta pga askan.


dagen efter på rulle

igår var vi på ett väldans roligt partaj ute i Ume-Ersmark där vi bjöds på lekar/tävlingar i EM-anda (Ersmarksmästerskapen) där det rosa laget (mitt lag) fick en hedervärd delad förstaplats.
Sen åt vi superb thaimat lagad av den personliga kocken.
Därefter live uppträdande av gruppen "Shit happens"... sjyssta covers

Vi fick igång ett ganska bra dansgolv med massa gamla godingar, värsta ljussättningen och rökmaskin som i sinnet tog en tillbaka till högstadiediskon =)


Cyklade hem vid halv 2 inatt!

Sov några timmar

Sen har jag cyklat igen. Därav rubriken. Vi tog första rundan Holmsund Obbola. Perfekt cykelväder. Gick otroligt bra för att vara första gången på säsongen, dessutom dagen efter. Men ligger man på rulle går det ju smärtfritt

=)Ilsken

idag en argbigga

förhoppningvis bättre imorrn.

Varmaste dagen som jag kan minnas idag... har testat Magnums jordgubbsglass med vit choklad utanpå. Den var superb

Angående gårdagens ord: Vad tror DU att det betyder??

17 maj

Förra helgen fick jag lära mig ett nytt ord

Det var ett norskt ord, så jag tänkte det kunde vara passande idag...


ASKEFAST


sug på den du....


2a maj

men

1a löpturen
utomhus

Ja, jag har äntligen tagit mig ut på årets första lilla löprunda. Riktigt skönt faktiskt. Drog på mig mina löpdojor vid 20-tiden och joggade runt i strålararna från en nedåtgående sol.

Har haft en innehållsrik helg. Startade med en mycket trevlig grillning hos våra kompisar, missade när Gert o Robert tände brasan, men fick istället umgås lite mer ...

lördagmorgonen blev ovanligt tidig
Sen bilfärd hela vägen ner till Sundsvall.
40-årsfirande med 5-kamp. Låg ganska bra till under go-cart-rejset, MEN tappade mycket snopet en placering (GRRRR)... sen lite lazerdome, skyttesimulator och straffsimulator. (ni som räknat fick ihop detta till 4 grenar och det stämmer för jag avstod den sista: tjurridning av förklarliga skäl) Trost att jag bara deltog i 4 av 5 grenar lyckades jag placera mig... inte sist =)

På kvällen tränade vi skålningar på restaurangen på Casinot. En grymt (hahaha... griskött... hahaha) god 2-rätters med mycket flams och mycket skratt. Sen satte jag sprätt på en smärre förmögenhet vid pokerbordet.

Idag har vi avhandlat Ikea o spanat lite olika saker inför flytten. Köpte dock ingen i nuläget...

RSS 2.0