Äntligen...

har Rix FM satt Fällfors på världskartan!

Gräsklipparmannen gjorde ett stopp i denna metropol och man känner en viss stolthet när Roger, Titti och Gert pratar om min hembygd i favoritmorgonshowen i radio....

Tisdag

vill bara meddela alla vänner ute i cyberrymden att detta är en alldeles fantastiskt skön tisdag. Jag är LEDIG! Hela dagen! Det är som extra skönt att vara ledig mitt i veckan när man vet att alla andra sliter på jobbet. Till saken hör väl att jag jobbade hela helgen när alla andra tog hand om sina navelludd... och idag är det min tur!!

Har tagit en välbehövlig sovmorgon och vilat ut mina ömmande muskler. Johanna och Linda "lurade" nämligen iväg mig på en fysgympa på Iksu igår! Det var hårt, jobbigt, utmattande, svettigt, tungt och faktiskt riktigt kul! Tror jag kommer att gå så snart jag orkar igen! men idag måste min stackars rumpa få vila lite...

Sen har jag långfikat frukost och läst tidningen! Hunnit tvätta sängkläder med lite go-doft-mjukmedel som var såååå länge sen jag använde. Som de flesta vet så går jag igång på goda lukter och nu har jag funnit en som gör att jag somnar lite extra gott på nätterna "Softlan Aroma Therapy Jasmine and Bergamot" ojojoj vilken lyx

På tal om att sova; Henke har förbjudit (?) mig att se på TV i sovrummet. Så numera ligger jag och drönar i vardagsrumssoffan till ögonlocken inte längre håller sig uppe för egen maskin. Därefter kryper jag ner i min svala väldoftande (!) säng och sover hur gott som helst i en massa timmar! Förut har jag haft lite svårt att somna och har haft en tendens att vakna i tid och otid. Till saken hör väl att jag även försökt sluta upp med att dricka kaffe på kvällarna vilket också verkar vara ett vinnande koncept!


En annan nyhet i mitt liv är Face Book! Jag gillar verkligen det! Så himla kul att få lite kontakt med gamla "bortglömda" vänner, få höra vad som händer i deras liv och se lite bilder!


Nu ska jag ta och läsa lite, dricka kaffe och fortsätta njuta!!


hmmm

Nu skäms jag lite... det var så väldigt länge sen jag uppdaterade min älskade blogg....

Det har hänt en massa roliga grejor sen sist.

Bilen klarade besiktningen

Jag klarade "tandbesiktningen". Var till tandläkarn för första gången på några år och klarade det u.a.

Vi har fått vara på inflyttfest hos Ivona o Robert. Superkul!!! Gott o trevligt   ; - )

Ingen ny mobiltelefon har inhandlats. Är fortfarande  sugen men känner mig ändå gladast så länge min gamla fungerar och jag kan spara pengarna till andra roligare saker.

Tre nya bebisar har kommit till världen uppe i Skelleftetrakten, en liten Vidar, en Gideon (?) och ett litet gossebarn Bäcklund. Det blev många grabbar den här gången! Har inte hunnit träffa nån av dem... men vill göra det SNART!!

Jag har varit på shoppinglördag med "modegurun" Anna och lyckades spendera en massa stålar och blev "en ny garderob" rikare.

Inflyttfest hos Erika o Daniel. Det roligaste den kvällen var den gigantiska studsmattan i trädgården =)

Vår bokcirkel har dragit igång. Den första boken hette "Snabba cash". Tyvärr kan jag inte rekommendera boken, tyckte den var lite jobbig, men medföljande middag och sällskap var desto trevligare

Nåja, det var väl en liten uppdatering i alla fall

Hoppas alla andra ute i "cyberrymden" har det lika bra som jag

RSS 2.0