Uttråkad!!

Men det är tur man har innebandyfinaler att roa sig med. Både iksu och dalen!! Heja


ny arbetsvecka

Idag påbörjades ännu en arbetsvecka!
Jag har inte varit på topp. Drabbades av någon slags yrsel under förmiddagen som dessbättre gick över innan lunch. Detta resulterade i tankspriddhet. Jag lyckades under dessa timmar kasta bort en tants morgondostabletter. Well done Pernilla!! Det löstes genom ett kort telefonsamtal till distriktsköterskan, tack gudskelov!
Nu sitter jag efter jobbet och känner mig ganska trött och slut. Har tänkt städa ikväll!
Henke kommer hem imorrn! Han är efterlängtad! Nu har vi varit ifrån varann sen 31 mars (inte för att nån räknar ;-)  ) Skönt ska det bli att få hem honom!!!

Annorlunda påsk

Jag har haft en minst sagt annorlunda påsk utan egentligen påskfirande... 31 mars satte sig jag och mamma på direktplanet ner till Gran Canaria! Där njöt vi under en veckas tid av sol, värme och ledighet ! Vi bodde i Playa del Ingles, hade ca. 25 grader varmt mest varenda dag och hamnade på ett hotell som var över förväntan. Vi traskade runt soldränkta stränder, badade i poolen, åt vitlöksstinn tapas och åkte på bussrundtur i de regniga bergen. Vi provade också fiskspa och hann se både Michael jacksons och Elvis shower! Jag fick mig paraplydrinkar MED tomtebloss :-) !!
Vi återvände på påskaftonen. En mycket bra dag när skellefte vann!! Sen under måndagen började jag insjukna i en förkylning med snuva och hosta... Den har jag dragits med under denna korta arbetsvecka :-( ... Nu under helgen har jag bara tagit det lugnt och kurerat mig och mår nu mycket bättre!!


RSS 2.0