Jag har varit på charter...

...fest!
Igår kväll hade jag, Ivona och Anna anordnat en temafest i vår kvarterslokal. Det kom 28 personer som åt en delikat buffé från Ica Mariehem, tävlade i olika musiklekar samt umgicks. Vi hade en "lott-dragnings-bords-placering" vilket gjorde att ingen fick välja vem han/hon skulle sitta med. Detta blev enligt mig en riktig hit. Alla verkade ha trevligt och satt och surrade hela natten lång.
Till råga på allt kom solresors Bamse!!!
Bamse
Här med presenten han fick för "bästa out-fit"!!! En elektrisk lysande pepparkvarn!

Och jag levde min mors dröm och fick vara flygvärdinna för en kväll:
flygvärdinna

Vi lade ner mycket tid på den här festen men jag måste säga att det var värt varenda sekund!
Tack allihopa för en mycket lyckad kväll i värmen! Länge sen jag skrattade så mycket!!!

Dax att uppdatera

... kan tyckas. Det har gått alldeles för lång tid sen jag sist skrev. Är in på mina vänners bloggar titt som tätt och inser att jag inte alls är i deras kaliber vad gäller uppdateringar.
Vad har då hänt sen sist? Det har nästan gått en månad på det nya året. Vädret är fortfarande lika uselt som det var i slutet på förra året. Här i Umeå har det regnat en hel del, blåst och varit några plusgrader. Vi fick lite snö i lördags med den följden att slasket och isen bara blev mer... Fördelen / nackdelen är att det inte går att åka skidor. Eventuellt skulle det gå åka på konstsnöspåret på Nydala (men som en skidlöpare i IFK Umeå sa till mig: -kanske inte bästa spåret för en amatör) Fast nu när jag inte KAN åka skidor så är det inget jag vill hellre än att valla mina Fischer och åka ett snabbt (?) varv på Olles!
Men jag försöker hålla igång lite grann i alla fall. Julledigheten innebar att jag helt släppte alla spärrar vad gäller godis och kakor. Jag åt nästan hellre kakor än mat. Nu försöker jag komma på rätt köl igen, för en träningsdagbok på www.maxpuls.se och håller igen på kakorna (de har för övrigt tagit slut) och slutade med godis igår.

Jag och mina brudar Anna och Ivona håller även på att planera en riktigt seriös fest med chartertema. Festen går av stapeln den 27e januari i vår kvarterslokal med catering och allt!! Vi blir nästan 30 personer!!
Det får vara allt för den här gången! Så får jag väl försöka avlägga ett försenat nyårslöfte att oftare uppdatera min blogg...

RSS 2.0