Dallas 2011

En kort sammanfattning av vår tripp till USA, mars 2011. Anlände till ett varmt McKinney till familjen Jonsson.
Fick åka mustang ...

till Abrahams baseball-träning....
Där vi faktiskt höll på att frysa arslet av oss. Det var i alla fall kul se grabbarna spela baseball och försöka lära sig lite mer av detta spel som handlar om strategi så mycket mer än kondition.
Vi åkte även till Adventure landing där vi åkte utomhus go-cart och spelade minigolf... behöver jag säga att jag dominerade i golfen ;-)
Här nedan en riktig racer-brud!!
Nöjestrippen till Adventure landing tog hårdare på vissa...
Ett besök i USA hos släktingar från Sverige inbegriper givetvis ett besök på IKEA. Där åt vi gått men shoppingen gick det inte särskilt bra med...
3 stolta flaggar som vajade ikapp: Svenska flaggan, Lone star och Stars and stripes
Kidsen fånar sig inne på IKEA:
Ett besök i USA är inte heller ett riktigt besök utan fet-fruost på IHOP:
Efter denna frukost höll vi oss mätta hela dagen och behövde inte middag förrän kl.19
Sista natten i Dallas lystes upp av en måne som på många år aldrig varit så nära jorden...
Väldigt mäktigt. Det var nästan som dagsljus när vi gick ut och rastade hunden på kvällen
Sista morgonen ställde vi klockan och gick upp i ottan för att se Pink tigers vinna sin fotbollsmatch. Lily gjorde mål och blev dagens spelare!!
Nåväl, en kort sammanfattning i alla fall....

Vasaloppssöndagen

Denna dag är i det närmaste helig!
Detta var egentligen en av de få sovmornar jag skulle få innan utlandssemestern, men var "tvungen" ställa väckarn i alla fall. Kl.7.30 pep mobiltelefonen och då var det bara att krypa upp till vardagsrumssoffan och slå på TV:n. Här ligger jag ännu skönt (kl.11.20) och njuter av att se skidlöparna plågas i fäders spår. Följer samtidigt vasaloppet.se och letar vänners resultat efter banan! Det verkar bli en spännande strid ända in till Mora och bara håller tummarna att det INTE blir en norrman som vinner denna gång ;-)

Har laddat med en skön söndagsmorgonsfrukost i form av kokt ägg, nypressad apelsinjuice, knäckebrödsmacka med leverpastej och två stora koppar kaffe! Vilken vasaloppsladdning (hahaha)

Om bara 1 ½ timma måste jag dessvärre till jobbet. Annars hade jag gärna letat mig ut i det uuuuunderbara vårvädret!

Måndag 28 februari 2011

Igår var jag ledig!
Det var den sista lediga dagen innan vi drar till staterna
Det var med andra ord den sista lediga dagen innan 11 mars.... ojojoj...

MEN det var inte den sämsta dagen att vara ledig på!
Strålande värmande sol
fågelkvitter
spritt i benen

Skön promenad runt sjön (Nydalasjön)
stärkande skidtur med tillhörande avkoppling på liggunderlag, Rock-klassiker i lurarna och gott kaffe på lilla ön i sjön (Grössjön) och sen utmattande måndags fys-gympa!

Måste ju dela med mig av vyerna från gårdagen:Nydalasjön i all dess prakt. I bakgrunden kan man skönja vattentornet på Mariehem


"Kärleksviken". Svårt att tro att man om bara några månader ska kunna bada här


Mina oregelbundna skidspår på Grössjön....


... som ledde mig fram till den lilla ön med den stora stenen där jag slog mig ned och lät mig väl sövas av den bländande solen!
Och till sist råkade en bonusbild komma med. Bilden är tagen innifrån en av våra arbetsbilar. Jag skulle vara duktig och tvätta bilen under helgen. Efter biltvätten känner jag att det droppar på handen när jag växlar... och hör och häpna, belysningen läcker vatten. Hur ofta händer detta?? Jag försökte fånga beviset med min mobilkamera och blev väl kanske ingen lysande bild.. men ni kan kanske ana vattnet som droppar...

RSS 2.0