Annons

i dagens VF

image43

Grillar man den hel eller måste den styckas först??

Vad händer...

om man tar en av de bästa sångerna någonsin och låter 2 helt olika artister uppträda på samma scen??....

Succé !!!

Effektivitet

Visst är det skönt att få saker gjorda!?

Den här sjukskrivningen har nog gjort mig lite extra effektiv. Har fått väldigt mycket utfört. Saker som jag mår bra av. Det började med att jag frostade av frysen, med den följden att vi både fick mycket mer plats att frysa in saker på samt hittade gamla köttprodukter som kunde användas i veckans matlagning.

Nästa projekt var bilen. Jag o Henrik åkte till en GDS-hall på Carlslid och Primeran fick sen en ordentlig omgång. Mycket välbehövlig efter vår "åka-runt-hela-Sverige-semester" där slask, grus, damm och salt ändrade vår bils färg från en röd till en mörkgrå nyans. Nu tvättade vi bil så den glänste när vi sedan åkte ner och shoppade på Strömpilen. Man kändes sig mäkta stolt!!

Sen har vi under helgen haft stora utrensningar, både i klädkammaren och förrådet. Nu har alla mina gamla bok-kopior från studietiden gått till de "sälla jaktmarkerna".... Vågar inte ens gissa hur många kilo allt detta papper vägde och hur många timmar jag spenderat i kopiatorrummet på universitetet för att tillverka desamma.

Tja... over all så känner jag mig mycket tillfreds med livet just nu! Allt känns lite mer organiserat!

Ikväll är jag som kronan på verket bortbjuden på middag.... Kan livet bli mycket skönare?

Snart ska jag iväg på jobbet och vara effektiv i 3(!) timmar!!

Sol!

Sånhär är utsikten från min balkong idag....
image42

och sån känner jag mig även inombords!

Har efter många om och men kommit i kontakt med sjukgymnastiken på Ålidhems VC! Han jag pratade med tyckte inte att jag skulle använda mitellan utan röra armen så mycket det går! Honom förstår jag fullständigt, för då förtvinar ju inte musklerna alldeles. Så nu ligger mitellan i tvätten och min svaga och lite stela högerarm börjar så smått vakna till liv.

Nu är det träning träning träning som gäller och jag hoppas snart att jag är helt återställd!

Kaffearomen slår just emot mig och jag ska ta mig en liten kopp, läsa lite och fundera på varför livet ibland är så himla bra!!

Lite rolig va!?


I rensartagen

Jag är i rensartagen och tycker just nu att det är så kul att stöka och ha mig här hemma.
Uppskattar de här små sakerna i livet

Har idag rensat både apoteksskåpet och min börs.... Låter som väldigt banala saker, men det gör mig tillfredsställd!!

Om ett par timmar ska jag gå på jobbet och förhoppningsvis kunna fortsätta lite med min rensarinsats där!

Sjukskriven

ja, jag är ju lite dålig på att vara sjukskriven på riktigt. Så jag gick helt enkelt in på jobbet igår och bestämde att jag skulle jobba 50 procent i två veckor. Så numera jobbar jag 3 timmar om dagen med diverse datajobb, vilket går alldeles utmärkt med bara en och en halv arm.

Det går förvånandsvärt snabbt att lära sig använda vänster arm när man till exempel går på toaletten, knäpper byxor och äter.

De svåraste sakerna i nuläget är att knyta skor, knäppa bh:n, diska.... (men allt detta sköter Henke med bravur ;-)  )

En av de tuffaste grejerna igår var varken att handla, prata i telefon eller packa varor på Ica utan att dela på en bananklase med bara en hand (testa det du!!)

Som ni märker så har jag det alldeles för bra! Det enda jag riktigt lider utav är att det inte går träna, så jag försöker istället promenera så mycket som möjligt!

Ute faller det lite snö och jag börjar så smått längta till julen!!!

=)

Typiskt!!

Nu är det år sedan jag uppdaterade sist! Men nu verkar jag få en hel del tid till skrivande här framöver. Jag är nämligen sjukskriven, på riktigt! Har till och med papper från läkaren...

Historien börjar med att vi skulle upp till Staaan under helgen för att fira allas våran Jocke i efterskott. Körde upp på fredagaftonen till S:a Hedensbyn där vi festade och hade det glatt. Gick ut på Club 27 och röjde hela natten lång! Massor skoj med ett kul gäng och bra musik!!

På lördagen steg vi upp halv 9, alldeles för tidigt och alldeles för bakis... Åt frukost och hoppade in i bilarna för att åka till Äventyrshuset (f.d. Boda Borg). Väl framme betalade vi in oss och började jakten på stämplar. Måste tyvärr erkänna att det inte alls gick så bra för mitt lag. Men vem kan vara på dåligt humör när man har en liten sötnos som VIggo med?

Så inne i klätterrummet kände jag, Jocke o Micke B att vi började ha lite flyt. Som sista person började jag svinga mig på "klätterpluttarna" och det gick hyfsat.... MEN det skulle jag aldrig ha tänkt... för då hoppade min högeraxel ur led (IGEN!) Det var så många år sen nu att jag aldrig trodde att det skulle hända igen. Vis av gamla misstag tvingade jag Micke ner att larma ambulansen. "Bara jag får lite lustgas så blir allt bra". Ambulansmännen kommer, ger mig INTE någon lustgas och meddelar att jag måste in på sjukhuset innan de kan dra axeln i position! Gissa om jag blev arg. De lyckades i alla fall pumpa i mig en hel del droger så jag hasandes lyckades ta mig nerför trappen till undervåningen där båren stod och väntade. In i ambulansen, lite lustgas, in på lassa, mer droger, röntgen, drog axeln I LED!!! hur skönt som helst och vid det laget var jag så hög och slutkörd att jag slocknade på båren.

Resten av lördagen tillbringade jag i P-G:s säng mer drogad än närvarande!!!

Här kommer så lite bildbevis från röntgen.... =) När fortfarande axelkulan INTE låg där den skulle!!

image40

RSS 2.0