Såhär

vacker bukett får man av sin sambo när man får lönepåslag på jobbet...
image44

Snacka om dubbel lycka!!

3e advent!

Söndag kväll
Internet har äntligen börjat fungera igen
En bra helg. Har hunnit handla några fler julklappar, bakat sirapsstänger, satt upp julgardinerna i vardagsrummet och pyntat den "fina" granen Henrik tagit in. Vi lyckas i alla fall få in granarna med mest personlighet.
Karln i hushållet har dessutom hunnit steka julköttbullarna och gjort fusk-Mozart-kulor.... så nu kan det gott bli 24e!!

Bara lite smolk i bägaren. Jag är fortfarande inte helt frisk. Hostar en del (har nu fått lite hostmedicin av en hjälpsam samarit) och snuvar. Henriks morfar ligger på sjukhus. Lite stress på jobbet....

men annars så kan jag bara säga att det bara är 8 dagar kvar till julafton!

Ojoj!!

Så har det gått cirka en miljard år sen jag uppdaterade sist.
Nu sitter jag hemma, snuvig och eländig. Drog på mig en liten förkylning. Känner mig inte sjuk i kroppen men är trots det slut av att inte riktigt kunna andas.

Jag har även celebert sällskap idag. Min lilla sockertopp Trassel är här när mamma o Erik är nere på "pensionärs-kryssning" till Åland. Han verkar lite deprimerad över att matte är borta, men jag njuter i stora drag av att ha lite sällskap. Är till och med ledig idag, imorgon OCH på söndag. Hur skönt som helst.

Ska försöka skrivar mer under helgen.

Ha så skönt

RSS 2.0