God fortsättning

Nu har vardagen återvänt. Jag kom tillbaka till Umeå på onsdagen och började jobba på en gång. Det var med lite blandade känslor. På ett sätt är det skönt att det återigen är vardag fast å andra sidan tror jag att jag skulle mått bra av lite längre ledighet.

Julhelgen blev mycket lyckad. Jag och Henrik firade för första gången tillsammans då jag "tvingade" upp honom till Fällfors. Det blev en livad julafton med ungefär 15 personer i mammas lilla hus. Väldigt kul att träffa tjocka släkten. Roligast var nog att min bror med familj kom och firade med oss. Julen blir så mycket mer jul tack vare barnen. Sen ska man inte förringa närvaron av resten av gänget. Man träffar dem allt för sällan... Här kommer en härlig bild på Carola och Adelina som verkar vinka en julhälsning
Adelina

Nu håller jag på att börja ladda för ett nyårsfirande här hemma i lägenheten. Henrik har åkt ner till sina föräldrar i Bergeforsen och jag kommer att fira tillsammans med innebandygänget (tror dock inte att det innebär att vi kommer röra på oss särskilt mycket). Menyn är fastställd, brudarna har redan handlat så nu är det bara att börja värma upp för festligheterna. Vi kommer att grilla för ovanlighetens skull

Pricken över i skulle nu vara om vi fick ett par decimeter snö. Det är i och för sig vitt på backen men jag anser att det är alldeles för lite. Kan för övrig bifoga en bild hur det såg ut nere på Udden (min fars tomt) på uppesittarkvällen.Vilken tragik. Det här har varit den snöfattigaste julen jag kan minnas. Vi hade liiite tur eftersom det kom lite snö på kvällen efter bilden blev tagen.
Udden

GOD JUL!

Igår hade vi det årliga julfikat med innebandygänget. Alltid lika kul och gott! Hoppas ni får en skön julledighet och laddar inför en ny tuff innebandytermin.

Imorgon åker jag och Henrik upp till Fällfors, till snön och tomten. Jag vet inte hur det kommer att vara med mitt internetanvändande där uppe så därför vill jag passa på att nu hälsa en riktigt:

GOD JUL

till alla nära och kära!!!

Jag återvänder till Umeå den 27 december och jobbar sen över nyårshelgen då Henrik åker ner till Bergeforsen.

På återseende!

Vi har syndat....

... Har nämligen redan tagit in årets julgran. Detta skedde redan den 2a advent, det vill säga i söndags. Måste även tyvärr medge att vi stal granen (väldigt öppet och väldigt ärligt... om nu det går?) Här kommer i alla fall bildbeviset...

julgran

Den är gles och lite ful, men vi tycker om den ändå! Man kan väl säga att glittret och julgranskulorna bättre kommer till sin rätt i en gles gran.

Och på tal om julgranskulor. Vi lär ha Umeås finaste "pumla" (är det så det heter Jessica?). Den är inköpt på South Fork Ranch (JA! Det är stället där JR Ewing regerade) Texten lyder som följer "God Bless Texas". Vi vill med denna bild sända en liten julhälsning till min bror med familj "over there"

Julgranskula

7 december

... vaknade i morse av att Henke sa att det snöat inatt. Helt fantastiskt. Det är i och för sig inga drivor ute, men det är så pass att det ser ut som om man pudrat florsocker över Umeå-landskapet.

Det har hunnit hända en hel del sen jag uppdaterade sidan.

Förra helgen åkte vi upp till "metropolen" Skellefteå. Vi kände att vi saknade familjen Hedlund/Åkerlund för mycket och ville våldsgästa dem på rikitigt. Vi kom upp på fredag eftermiddag och fick då den stora äran att vara barnvakt till Vilja då hennes föräldrar skulle på julmiddag med Svea Skog. Barnvaktandet gick sådär. Lilltjejen ville inte riktigt somna, somnade dock tillslut men vaknade givetvis upp efter bara ca. 1 timma. Då var hon otröstlig och vi fick slita iväg Johanna från middan.

Här är hon sötnosen!!
Vilja

På lördagen tog vi det rätt lugnt. Gick på stan ett tag men lyckades inte shoppa nåt och sen på aftonen tittade mamma och Erik förbi för att hämta lite julklappar och kakor. Jag och Henrik blev sen bjudna på en superb middag hemma.

Söndagen den 26 november hade de skyltsöndag i staaaan. Det var ca. 7 grader varmt och lite regn, med andra ord: Inget skyltsöndeväder. Men vi gick ändå en sväng och hann bland annat smaka lite glögg och pepparkakor samt köpa lite hembakt mjukbröd (som jag för övrigt åt till frukost i morse....)

Vi hann förbi Amanda, Niclas och Vide en sväng i deras toppenfräsha lägenhet innan jag for till Hanna på tjejmiddag. Middan var supertrevlig tillsammans med de gamla klasskompisarna från Byske-tiden. Alltid lika kul att träffa dem. Mycket hinner hända mellan gångerna när det oftast är 2 år mellan träffarna.

Hanna! (I bakgrunden hennes gigantiska kök....)
Hanna

På måndagen började hemfärden mot Umeå. Åt en delikat(?) lunch på busstationen i Lövånger och körde sen hem i blåsten och solskenet.

RSS 2.0