Väntans tider

Inte trodde jag att det skulle kännas såhär jobbigt att gå över tiden. Normala graviditetsperioden är 40 veckor +- 2 veckor. Jag är nu i v. 41+5 och är bara ett par dagar ifrån att vara överburen. Dessutom har jag mentalt varit förberedd sen v.38 att bebis kan komma vilken dag som helst. Jag vet att jag inte ska klaga när jag mår bra och så... Men smärtan i ljumskarna och ryggslutet gör sig allt oftare påmind. Energinivån är inte särskilt hög just nu.

Imorgon ska jag i alla fall på specialistmödravården för att se så bebis får all näring den behöver från moderkakan och att vi båda mår bra. Sen kan det bli tal om igångsättning så förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan vi får höra bebisjoller här hemma! :-)


Bifogar en fredagskvällsbild! En lite halvless Pernilla....


Som ny...

Jag har fått "mitt liv tillbaka"...
Som ny...
Började igår med omeprazol och det verkar vara min melodi! Jag har inte haft halsbränna sen igår morse, har varit hungrig och sovit gott inatt!! Snacka om lycka!

Idag dristar jag mig till att baka bullar. Kan vara bra att ha hemma... ;-)


Måndag 3 september 2012

En ganska skön helg till ända.
 
I fredags gjorde vi som 99% av sveriges befolkning. Vi hade fredagsmys med tacomiddag och lösviktsgodis. Under kvällspromenaden i regnet stötte vi ihop med våra vänner som flyttat till Uppsala, de campade med husbilen i närheten av tomtebo och vi fick en trevlig pratstund där vi uppdaterade läget.
 
I lördags drog vi en stund på stan där VIP-galan var i full gång innan vi på nåt sätt bjöd in oss på middag på Berghem hos andra goda vänner. Det var en så trevlig kväll att vi inte återvände hem förrän vid midnatt. 
 
Efter några timmar sömn var det dags för Järnets sista tävling för sommaren: Umeälvsloppet. Trots ett lite halvdant väder måste jag påstå att det blev en succé. Deltagarrekord i alla klasser och Charlotte Kalla (!) vann damklassen!!!
 
Vi får se vad jag hittar på idag.... Det regnar i a f inte

2 dagar kvar

innan jag påbörjar årets semester. Den är efterlängtad, välbehövd och väl förtjänt (!?). Det ska bli skönt med två och en halv veckors ledighet när jag verkligen får slappa, ha sovmorgon, absolut inte tänka på jobbet och bara må gott. Jag hade egentligen inte tänkt ha några planer för semestern utan ta dagen som den kommer, men har redan gjort upp massor med planer. Redan på fredag åker vi upp mot Fällis. Där ska jag närvara på en tjejfest i Stensjön. Vi ska cykla den såkallade "Tour de Byske". Hinna hälsa på alla nära o kära. Sola. Bada?.

Nästa helg är det dax för årets upplaga av Stöckek(r)ampen. Där ska Henrik delta i dagarna två och jag ska nog agera någon slags funktionär. Under helgen är även Rix Fm-festival på besök vid kajen med Gert som konfrancie och det vill man inte heller missa.

Sen börjar Nolia! Detta eldorado för en matälskare som jag!! Älskar även att gå omkring och kolla på en massa onyttiga prylar.... Köp blir det däremot väldigt sällan.

Detta är min semester i korthet.

och jag LÄNGTAR!!!

RSS 2.0