Ny mobiltelefon

Jag funderar på en ny mobiltelefon! Den jag har har börjat kärva lite i "joy-stick:en"... Fast i övrigt är jag MYCKET nöjd med den. Jag kan lyssna på radio, ta bilder med en 2 mega pixel-kamera och till och med ringa med den.
Här är min nuvarande pärla:

Vad jag söker nu är helt enkelt en minst lika bra telefon som INTE har denna joy-stick utan som man istället styr på andra sätt. Jag har redan fått upp ögonen för denna:

Min mamma har redan skaffat en sån och den verkar ta helt suveräna bilder med en 3,2 mega-pixel-kamera. Sen är den jag 3G-utrustad... En dag kanske jag börjar använda sånt! I skrivandets stund upptäcker jag dock att även denna telefon verkar vara utrustad med joy-stick! Ett stort minus!!

Ett annat alternativ jag tittat på är:

Denna telefon höjer cool-hets-faktorn MARKANT då den faktiskt har GPS!! Fast då kostar den 1000 spänn mer än Sonyn!

Har du några bra och värdefulla tips att ge mig?

Veckans doft

har gått på stan idag och provat lite olika parfymer... Veckans provdoft blir :

Naomi Campbells "Sunset"
 Naomi Campbell Sunset- edt - 50ml  

Go out and try it grl....

Jag tror ni kommer gilla den skarpt, men smaken är ju som bekant som baken. Jag tycker att det är en varm och fräsh doft.

Å du Jessica, flaskan jag pratade om i helgen heter "Valentino" (också en liten favvo)

Saknar du

liksom jag ibland motivationen till att träna?
Känner du som jag att "man är ändå så gammal att det inte lönsch"....
Är det för dig som det är för mig: TV-soffan är sååå mycket skönare än att ta på sig löpardojjorna och ta sig en runda längs spåret?

I helgen tittade jag på Finnkampen på TV och såg en makalös kvinna som började träna vid 31 års ålder efter 3 (!) födda barn som sedan lyckades vinna SM!!

Snacka om motivation!!!

Nu finns inga ursäkter längre!!

Läs om denna kvinna på : Lilian Magnusson  

Bröllopet

var VÄLDIGT lyckat. Du kan läsa brudparets egna hemsida genom att gå in på http://lizdan.weddingannouncer.com/ . Vigseln skedde i Tyderös kokheta kyrka och bägge parterna sa - Ja! Efteråt gick vi ner till bygdegården där det var tipsrunda och fördrink medan brudparet åkte iväg för fotografering. När så huvudpersonerna återvänt gick vi in och påbörjade middagen. Helt suveränt gjort med förätt, buffé och tårta där jag tror Lizette till stor del fixat allt själv. Hon hade till och med dekoreret sockerbitarna till kaffet med små hjärtan! Snacka om ambitiös. Det kändes genom hela kvällen att ALLT var väldigt bra förberett och allt klaffade.

Efter middan var det dax för bröllopsvalsen. Sen drog "röjet" igång. Det innebar att vi var ca. 7 personer som stod och shakade på dansgolvet till klockan var 01.30! Jag, Sofie och Mia tog till och med av oss skorna för att slippa högklackarna!

Tja, overall en mycket lyckad kväll!

Jag tackar Linda för att hon fixade min lite för stora klänning så att den satt som gjutet samt klippte till och förminskade den vackra sjalen jag lånat av Anna! Jag kände mig som en liten princessa under kvällen!!

RSS 2.0