Söndag

...
Tänk att det kan vara så skönt att slappa framför tv:n. Just nu visas ett halvdåligt amerikanskt program där de ska bevisa att männen i hushållen inte klarar av hemmaarbetet lika bra som kvinnorna.

Igår hade vi fest här. Jessica hade gjort oss äran att komma ner från Luleå för att besöka lilla Umeå! Det blev en väldigt lyckad tillställning. Först åt vi tacos (standardmaten) tillsammans med Erika och Clara från jobbet och sen anslöt även några stycken från innebandygänget. Vi socialiserade ett bra tag här hemma innan vi slutligen bestämde oss för att beställa taxin för att komma ner på stan. Vi åkte direkt till X3M ungefär vid 23.30-tiden och där "skakade vi rumpan" ett tag. Tyvärr börjar man bli lite till åren kommen, blev trött efter 01.00-tiden och gick över till Max och intog skrovmål. Natten slutade i en svarttaxi, en röd BMW, med två unga killar som tog oss ända upp till Iksu.

Nu faller det snö ute och jag håller tummarna att den får ligga kvar ett tag.
Förhoppningsvis ska jag orka komma mig ut på en liten promenad.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag får väl beklaga att den fina,vita snön har försvunnit hos er. +grader i Fällfors och snön rasar från taket så Trassel blir alldeles konfunderad och fattar inte var dånet kommer ifrån. Men misströsta inte, nog blir det mer snö innan midsommar även i Umeå.
Vilken trevlig helg du ser ut att ha haft!!! Hejdå

2006-11-16 @ 16:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0