Lördag ... IGEN!!

Så sprang påsken förbi
så sprang ytterligare en vecka med alldeles för mycket arbete förbi

å nu är det helg
kallt o blåsigt ute,  men solen skiner i alla fall
Vi ska snart ner på stan och kanske shoppa lite
har väl kvar lite FÖR mycket pengar av lönen ännu!? ;-)

Påsken var hur skön som helst. Vi bodde i en stuga alldeles utanför Tärnaby. En härlig stuga fullt utrustad, även med öppen spis och bastu. Vad mer kan begäras? Vi åkte skidor, förlåt, jag menar att vi gick på skidor upp från högfjällshotellet. Det var varmt och svårvallat. Mjukt i spåren och jobbigt och alldeles underbart. Svetten lackade och sällan har väl en kantarellsoppa smakat så gott som när vi stannade och grävde ner oss i den kritvita snön.

Dag nr.2 satt jag o Johanna med barnen i backen och grillade oss. Kunde lätt ha klätt av till bikini. Så himla varmt var det. Grabbarna åkte slalom medan vi bara satt och njöt och laddade batterier. Det var även skotertävling i Tärnaby där vi såg folk köra alldeles för fort och en stackare som föll av sitt vidunder.

Sista utedagen åkte vi upp till Laisaliden för att "gå på tur". Inget vidare väder. Å hur mjukt och illa som helst i snön. Jag förbannade att det inte var ett skoterspår man kunde följa. Det var så mjukt att man hela tiden gick igenom vilket gjorde det hela till en ganska intressant åktur....

Under hela påsken har vi även njutit av väldigt god mat, GODIS,vin, bastu, öppen brasa, målande av ägg och bara avkoppling! Så skönt

Dessutom var det häftigt att komma hem till Ume igen där nästan all snö längs vägarna smält bort och man fick lite vårspritt i kroppen.
Tyvärr förlorade IKSU den sista semifinalen i innebandy och gick därför inte till finalen i globen (som de i vanliga fall brukar vara med på)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0