Holmön

har vi varit på idag! Första gången någonsin faktiskt! Vi har pratat om det sååå länge, varje år har vi haft det som mål, men alltid misslyckats. Men inte den här gången. Nu gjorde vi slag i saken. Packade cyklarna i primeran och åkte till Norrfjärden vid 9-tiden imorse. Klockan 10 avgick färjan Elisabeth Elisabeth ut till Holmön och vi möttes av en molntyngd sky.

Vi gick av färjan och cyklade medsamma upp till kyrkan på Holmön. Högmässan hade just börjat och vi fick genom de öppna portarna höra "En vänlig grönskas", en perfekt start på en idyllisk regnig sommardag. Därefter gick färden vidare ut till en slags badstrand eller badställe!? Badstället var i våra ögon ickeexisterande, men vi fann en berghäll där vi kunde duka upp med mackor, kaffe o kaka. Det var faktiskt uppehåll mest hela tiden o när regnet väl föll så var det inga tunga droppar utan mest ett lätt sommarregn som inte ens krävde regnkläder. Med lite fika i magen så cyklade vi ännu längre söderut, till Ängesön där vi vände då stigarna inte lämpade sig för cykelåkning.

Kommentarer
Postat av: sandran

gud så mysigt! Jag vill oxå!!

2007-07-16 @ 19:53:11
Postat av: Cilia

Det låter verkligen mysigt! Måste dock erkänna att det tog mig en sekund eller två att fatta att ni inte hade besökt "mitt" Nfj...i så fall får ni komma förbi! ;-)

2007-07-18 @ 10:29:47
URL: http://dq.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0