Skriver för sällan

Fick idag kommentaren från min jobbarkompis Anna att jag sällan uppdaterar min blogg.
Visste inte ens om att Anna läste min blogg. Det är kul att folk vill läsa om vad som händer i mitt liv, men det vore ännu roligare om man visste vilka som satt och fördrev sin tid med att dela min vardag genom att skriva små kommentarer. MEN för att få kommentarer så måste man kanske skriva något radikalt. Något som folk retar sig på. Eller något annat diskussionsvänligt ämne. Fast just nu kommer jag inte på nåt.

Jag fann mig i alla fall läsandes Annas blogg nu efter middagen. Det är så kul att se vad andra gör av sina dagar och sin fritid. Jag får liksom lite inspiration.

Ikväll kanske jag vågar mig iväg på Iksu för lite konditionsövningar. Har eventuellt tänkt pröva på löpbandet. Har ju inte motionerat sen jag blev sjuk för typ 100 år sen....

Å imorrn ska vi se Bond, James Bond. Jag är ju en av VÄLDIGT få människor som i princip ALDRIG sett Bond. Den enda hela Bondfilmen jag sett är den förra "Casino Royale" å den tyckte jag var bra. Har liksom inga höga förväntningar alls.

Nä, nu ska jag vidare i "Bloggträsket" för att se vad mina nära o kära gjort idag.

OVER and OUT !!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Jag ska försöka se Mr Bond nästa vecka!! Om jag kan klämma in honom. Han är ju värd det! Kanske hoppar över en träning... för att beundra hans tränade kropp! (dreggel)

2008-11-08 @ 08:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0