Kina och tillbaka

tack för boktipsen jag fick!! ironiskt nog så beställde jag två Roslund & Hellström-böcker men INTE Flickan under gatan. Det får bli nästa gång.

Festen (därav rubriken) blev mycket lyckad. Vi började som sagt med Peking-tema här hemma. Åt en massa snacks och drack en liten fördrink. Själva arrangemanget hade via mejl blivit terroristhotat av Shanghais rebelliska frihetsarmé som bland annat krävde att Ara skulle få brottarguld samt att AIK skulle lämna elitserien. Kraven uppfylldes inte och därmed blev vår fest "våldgästad" av terroristen Achmed Al Kim , självmordsbombaren!! Vi fick även celebert besök av en äkta pressfotograf (som inte skickat ut några bilder ännu), en deltagare från Mellansels IF och lite övriga fans!!

Vi drog sedan vidare till Johanna, med OS-tema, där vi genomförde en 5-kamp som tjejerna snöpligt nog förlorade. Det var därmed killarna som vann de åtråvärda chokladmedaljerna!! Vi grillade och var snygga fotbollsfans, Kendodyrkare och lite andra sportfånar.

Kvällens avslutningsceremoni hölls hos Marcus där vi snaskade på!! Det blev lite tävling under cykelturen dit också som vanns av Anna!!

Så överlag en MYCKET lyckad fest!! med ovanligt mycket sport - och tävlingstema.

Bilderna dröjer med andra ord ett tag till tills pressfotografen redigerad /retusherat....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0