Hösten

är nog här nu. Jag ligger i sängen och skriver. Klockan är 8 och jag är ledig hela dagen. Har en massa praktiska saker att utföra inför helgen och bröllopet och så. Utanför vräker regnet ner och jag kan tycka att det är riktigt mysigt. Nu kan man tända fönsterlamporna och de gör av sig! Har även plockat fram några Ikea-värmeljus att bränna på kvällarna när man bara vill mysa i rumssoffan.

Igår kväll hade vi världens åskoväder. Det är bland det häftigaste jag vet. Plötsligt sken hela himlen upp av blixten och bara sekunder efter det hördes värsta mullret! Påminner mig om en av nätterna i Pinner då jag låg och tittade på åskovädret genom takfönstret och upplevde att det gigantiska stenhuset skakade av smällarna!

I helgen har jag arbetat men ändå hunnit med att roa mig. Vi åkte ut till Norum på lördagkvällen för att umgås med Järnet-gänget på avslutningskvällen. Det blev grillat, mycket skitsnack och en bamsebrasa ute vid vattnet innan vi utmattade somnade i gäststugan. Egentligen var det tänkt att vi skulle sova i tält, men jag är ytterst tacksam över att det fanns plats inomhus (brrrrr). Micke S hade fixat allt hur bra som helst. Hans hund Fred, alias Korven, förgyllde kvällen med sin klumpighet =)

Nu ska jag ta och äta lite frukost så jag hinner med allt jag tänkt göra idag!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: hanna

hej gumman!!! en fråga... är de ni som ska gifta er i helgen eller? kram

2007-08-28 @ 22:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0