7 december

... vaknade i morse av att Henke sa att det snöat inatt. Helt fantastiskt. Det är i och för sig inga drivor ute, men det är så pass att det ser ut som om man pudrat florsocker över Umeå-landskapet.

Det har hunnit hända en hel del sen jag uppdaterade sidan.

Förra helgen åkte vi upp till "metropolen" Skellefteå. Vi kände att vi saknade familjen Hedlund/Åkerlund för mycket och ville våldsgästa dem på rikitigt. Vi kom upp på fredag eftermiddag och fick då den stora äran att vara barnvakt till Vilja då hennes föräldrar skulle på julmiddag med Svea Skog. Barnvaktandet gick sådär. Lilltjejen ville inte riktigt somna, somnade dock tillslut men vaknade givetvis upp efter bara ca. 1 timma. Då var hon otröstlig och vi fick slita iväg Johanna från middan.

Här är hon sötnosen!!
Vilja

På lördagen tog vi det rätt lugnt. Gick på stan ett tag men lyckades inte shoppa nåt och sen på aftonen tittade mamma och Erik förbi för att hämta lite julklappar och kakor. Jag och Henrik blev sen bjudna på en superb middag hemma.

Söndagen den 26 november hade de skyltsöndag i staaaan. Det var ca. 7 grader varmt och lite regn, med andra ord: Inget skyltsöndeväder. Men vi gick ändå en sväng och hann bland annat smaka lite glögg och pepparkakor samt köpa lite hembakt mjukbröd (som jag för övrigt åt till frukost i morse....)

Vi hann förbi Amanda, Niclas och Vide en sväng i deras toppenfräsha lägenhet innan jag for till Hanna på tjejmiddag. Middan var supertrevlig tillsammans med de gamla klasskompisarna från Byske-tiden. Alltid lika kul att träffa dem. Mycket hinner hända mellan gångerna när det oftast är 2 år mellan träffarna.

Hanna! (I bakgrunden hennes gigantiska kök....)
Hanna

På måndagen började hemfärden mot Umeå. Åt en delikat(?) lunch på busstationen i Lövånger och körde sen hem i blåsten och solskenet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0